1. Rekisterinpitäjä:

Mertaranta & Silén Production Oy


Jasse Mertaranta
jasse@mertsi.fi
p. 050-4111228

2. Rekisterin käyttötarkoitus:

Tallennamme sivustomme yhteydenottolomakkeen kautta tulevia henkilötietoja asiakassuhteen ylläpitämistä varten. Voit lukea kohdasta 3. rekisteröitävät tiedot.

3. Rekisteröitävät tiedot:

  1. Yhteydenottajan nimi
  2. Yhteydenottajan puhelinnumero
  3. Yhteydenottajan sähköpostiosoite

4. Henkilötietojen säilytys:

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan, kun se on asiakassuhteen ylläpitämiseksi tarpeellista. Poistamme kaikki henkilötiedot, jos se ei ole enään asiakassuhteen ylläpitämiseksi tarpeellista. 

Henkilötietojen säilytys perustuu sopimukseen.

Käyttämällä sivustomme yhteydenottolomaketta hyväksyt henkilötietojesi säilömisen tämän tietosuojalausekkeen mukaisesti. 

5. Kyselyoikeus sekä henkilötietojen poistaminen rekisteristä:

Jokaisella yhteydenottolomakketta käyttäneellä on kyselyoikeus omien henkilötietojen tarkistamisen suhteen. Voit halutessasi myös pyytää henkilötietojesi poistamista. 

6. Ilmoitus evästeiden käytöstä:

Käytämme sivustollamme erilaisia evästeitä. Osaa evästeistä kontroilloimme me ja osaa kolmas osapuoli. Lisätietoja evästeistä ja niiden käytöstä sivustollamme löydät kohdista 7 – 9.

7. Mitä evästeet ovat ?

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan tietokoneellesi tai muulle päätelaitteellesi, kun käyt verkkosivulla. Jokaisella myöhemmällä vierailukerrallasi ne lähetetään takaisin verkkosivulleni tai toiselle verkkosivulle, joka tunnistaa evästeen.

Evästeiden avulla pystytään mm. tunnistamaan laitteesi palatessasi sivulle, muistamaan mieltymyksesi ja valintasi, parantamaan käyttökokemustasi sekä mukauttamaan mm. mainoksiamme muissa palveluissa.

Lisätietoa yleisesti evästeistä saat osoitteesta: www.aboutcookies.org.

8. Sivustomme käyttämät evästeet:

Evästeiden keston osalta käytämme väliaikaisia että pysyviä evästeitä. Väliaikaiset evästeet säilyvät vain siihen saakka, kunnes suljet selaimesi. Käytämme myös pysyviä evästeitä, jotka säilyvät pidemmän, ennalta määrätyn ajan.

Käyttötarkoitussidonnaisista evästeistä löydät tietoa alempana.

Käytämme sivustollamme välttämättömiä sekä ei-välttämättömiä evästeitä.

Välttämättömiä evästeitä ovat mm. sivuston teknisen toiminnan ja käytön kannalta olennaiset evästeet. Nämä evästeet eivät kerää käyttäjästä tietoa, jota voitaisiin hyödyntää markkinoinnissa tai muistamaan käyttäjän valitsemia sivustoja.

Näiden evästeiden käytön osalta emme tarvitse verkkosivuston käyttäjän suostumusta, vaan kyseiset evästeet ovat päällä automaattisesti.

Käytämme sivustollamme myös ei-välttämättömiä evästeitä. Sähköisestä viestinnästä annetuin lain (917/2014) mukaisesti meidän on saatava sinun suostumuksesi ei-välttämättömien evästeiden käytölle.

Käytössä olevat ei-välttämättömät evästeet:

– Tag Manager

– Google Analytics

– Hotjar 

Kolmannen osapuolen evästeet:

Sivuilla on myös painikkeita, jotka helpottavat sisällön jakamista eri verkkoviestintäympäristöihin ja sosiaaliseen mediaan. Jos käytät näitä painikkeita, valitsemaltasi palvelulta voidaan asettaa eväste päätelaitteellesi. Nämä evästeet eivät ole hallinnassamme. Lisätietoja kolmannen osapuolen evästeiden käytöstä saat kyseisen osapuolen verkkosivulta.

Verkkosivu saattaa hyväksyä näiden kolmansien osapuolten palveluiden evästeet. Näitä voivat olla esimerkiksi Facebook- tai Google-palveluiden kautta näytettävät mainokset.

9. Miten evästeitä hallitaan ja miten ne poistetaan ?

Verkkosivumme avautuessa voit määrittää Hyväksytkö vai etkö hyväksy ei-välttämättömien evästeiden käyttöä. 

Sivustomme käyttää välttämättömiä evästeitä, jotka ovat edellytys sivuston toiminnalle. Näitä evästeitä et voi estää. Vastaavasti sivustollamme käytetään Ei-välttämättömiä evästeitä, joiden käyttäminen edellyttää suostumusta. 

Mikäli evästeiden hyväksymisen jälkeen haluat poistaa Ei välttämättömien evästeet käytöstä, voit tehdä sen kohdasta ”Evästeasetukset”, jonka symbolina toimii sivuston vasemmassa reunassa oleva rattaan kuvake.

Ilmoitamme muutoksista evästeiden käytön suhteen tällä sivulla. 

Tietosuojalauseke & evästeet | Copyright © 2021 Jasse Mertaranta | Kaikki oikeudet pidätetään.